CV Tudor a vorbit cu Becali la telefon privind ridicarea restricţiilor de deplasare

Liderul PRM CV Tudor a declarat, miercuri, că a vorbit cu George Becali la telefon şi că a desemnat-o pe avocata Mariana Ştefan, membru PRM, să facă demersurile necesare pentru ca Becali să poată participa la campania electorală pentru euroalegeri şi să nu mai aibă restricţii legate de deplasări.

17 afișări
Imaginea articolului CV  Tudor a vorbit cu Becali la telefon privind ridicarea restricţiilor de deplasare

CV Tudor a vorbit cu Becali la telefon privind ridicarea restricţiilor de deplasare

"Tânărul Becali este puţin izolat, are domiciliul forţat. E mai rău ca pe vremea lui Stalin. El are toate drepturile de a circula, de a face campanie electorală şi nu i s-au acordat aceste drepturi. Am însărcinat-o pe doamna avocat Mariana Ştefan să facă demersurile necesare pentru a-i ridica aceste restricţii", a spus Vadim Tudor, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că şi-a încălcat promisiunea şi i-a telefonat lui George Becali, ocupantul locului doi pe listele PRM pentru alegerile europarlamentare, pentru a-l informa despre demersurile Marianei Ştefan.

"Mi-am încălcat promisiunea de a nu suna pentru a nu umple casetele serviciilor care înregistrează şi l-am sunat, ieri după-amiază, (pe Becali-n.r.), pe telefonul domnului Dan Claudiu Tănăsescu şi i-am zis că a fost dezinformat: «Ascultă-mă, că-ţi vreau binele. Avocata Mariana Ştefan este avocata noastră»", a povestit liderul PRM.

Potrivit lui C. V. Tudor, Becali i-ar fi răspuns că "nu a ştiut" şi că este "în regulă".

Vadim Tudor a mai spus că nu se poate intra în campanie electorală "legat de mâini şi de picioare".

"Nu poţi să intri în campania electorală legat de mâini şi de picioare. Ce e o colivie de fier, ce e o colivie de aur? Tot colivie e! Avem convingerea că i se va ridica această interdicţie", a explicat liderul PRM diferenţa dintre arestarea lui Becali şi interdicaţia acestuia de a părăsi zona de domiciliu.

El a mai spus că, dacă George Becali nu ar fi avut interdicţie privind deplasarea, ar fi fost invitat să participe, alături de PRM, sâmbătă, la Iaşi, pentru a depune o coroană de flori la Monumentul Independenţei de stat.

Noul purtător de cuvânt al PRM, Marius Marinescu, fost membru al PC, a declarat pentru MEDIAFAX că este posibil ca George Becali să participe, sâmbătă, la Iaşi, la manifestarea PRM, dacă i se va înlătura restricţia de a părăsi zona de domiciliu.

Prin avocaţi, George Becali a cerut instanţei ridicarea interdicţiilor impuse de judecători care au decis eliberarea sa din arest pentru a-şi putea pregăti campania electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici