Dan Barna a strâns numărul de semnături necesar înscrierii la prezidenţiale

Liderul USR şi prezidenţiabilul Alianţei USR-PLUS Dan Barna a anunţat, marţi, că a reuşit să strângă cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în competiţia pentru alegerile prezidenţiale.

410 afișări
Imaginea articolului Dan Barna a strâns numărul de semnături necesar înscrierii la prezidenţiale

Dan Barna a strâns numărul de semnături necesar înscrierii la prezidenţiale

„Am ajuns la 200.000 de semnături! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi semnat pentru a-mi depune candidatura la alegerile prezidenţiale”, a scris Dan Barna, marţi, pe Facebook.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la BEC este 22 septembrie, iar pe 12 octombrie va începe campania electorală, care se va desfăşura pe o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Taguri:
barna,
usr,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici