Dan Barna: Nu am nicio legătură cu niciun serviciu. Nu l-am văzut niciodată pe Coldea

Liderul USR Dan Barna a declarat, în cadrul emisiunii "Gândurile lui Cristoiu" că nu are nicio legătură cu vreun serviciu secret, iar poveştile cu securiştii sunt "baliverne". Liderul USR afirmă cu nu s-a întâlnit niciodată cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI.

200 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: Nu am nicio legătură cu niciun serviciu. Nu l-am văzut niciodată pe Coldea

Dan Barna: Nu am nicio legătură cu niciun serviciu. Nu l-am văzut niciodată pe Coldea

"Sistemul nu va aplauda că vom da afară jumătatea aceea, sunt instituţii în care totul e confiscat de clanuri familiale. Vom lupta şi normal că asta va genera respingere. Este nevoie ca oamenii oneşti să se implice.Gândiţi-vă la USR. Un partid pornit de nicăieri. Acum suntem priviţi ca alterniva pentru viitor. Povestea cu securişti sunt baliverne. Vă privesc în ochi şi vă spun că nu am nicio legătură cu niciun serviciu. Nu l-am văzut niciodată pe Coldea în viaţa mea, pe Soros nici atât. Alea sunt poveşti. Pe mine familia şi prietenii mă întreabă – ce ţi-a trebuit. Nu eram genul care să nu am să îmi plătesc factura la curent", a declarat Dan Barna, liderul USR.

"Eu nu cred că în momentul de faţă discuţia este despre ce a greşit Iohannis sau de ce doamna Dăncilă nu este o opţiune din nici un punct de vedere. Discuţia este ce fel de Românie vrem să avem în următorii 5 ani. Lumea se schimbă în viteză teribilă, iar noi stăm gură cască la gard. Iar noi vrem să dăm o schimbare. Putem să mergem spre zona în care să discutăm despre cercetare, educaţie. Să vorbim nu doar despre accesul al educaţie, ci şi la calitatea educaţiei. Sunt o grămadă de lucruri de care avem nevoie",a mai spus candidatul la preşedinţie.

Taguri:
barna,
coldea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici