Dăncilă anunţă că la următorul Congres PSD nu va candida pentru o funcţie

Fostul lider al PSD Viorica Dăncilă a declarat joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că nu va candida pentru nicio funcţie la congresul partidului. Ea a precizat că vizează funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei, care va fi aleasă la o conferinţă organizată ulterior.

355 afișări

”La acest Congres nu o să candidez pentru nicio funcţie. Voi susţine echipa, colegii care vor candida”, a declarat Viorica Dăncilă la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Ea a precizat că vizează funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD.

”Există o conferinţă de alegeri pentru organizaţia de femei. Voi candida pentru a fi preşedinţa organizaţiei naţionale a gemeilor social-democrate, funcţie pe care am mai deţinut-o”, a adăugat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a decis, în luna noiembrie, să demisioneze din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, după ce a pierdut alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dăncilă,
congres,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici