Dăncilă anunţă categoric că nu îşi retrage candidatura la prezidenţiale

Liderul PSD Viorica Dăncilă a anunţat categoric că nu îşi va retrage candidatura pentru alegerile prezidenţiale, deoarece a existat un vot în acest sens în Comitetul Executiv Naţional iar colegii săi îşi doresc un candidat social-democrat la scrutinul din toamnă.

682 afișări
Imaginea articolului Dăncilă anunţă categoric că nu îşi retrage candidatura la prezidenţiale

Dăncilă anunţă categoric că nu îşi retrage candidatura la prezidenţiale

"Nu, categoric nu, atâta timp cât a existat un vot în Comitetul Executiv Naţional şi cât toţi colegii îşi doresc să aibă un candidat din partea PSD, nu am luat în calcul acest lucru. Nu am discutat cu domnul Călin Popoescu Tăriceanu despre candidaturi în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut", a spus premierul Viorica Dăncilă.

Liderii PSD s-au reunit luni într-o şedinţă a Comitetului Executiv al partidului, unde agenda discuţiilor a inclus soarta coaliţiei de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianţe politice.

Un punct impotant cu care Dăncilă şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu nu au fost de acord este că fiecare partid şi-a anunţat propriul candidat la prezidenţiale. Ambii lideri şi-au exprimat dorinţa pentru un candidat comun al coaliţiei la scrutinul din toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici