Dăncilă, despre condiţionarea alegerii la şefia PSD: Nu aş face aşa ceva. Ar însemna şantaj

Viorica Dăncilă a declarat, referitor la informaţiile din spaţiul public potrivit cărora le-ar fi spus colegilor de partid că îşi va da demisia ca premier dacă nu va fi aleasă la şefia PSD, că nu ar face niciodată aşa ceva, pentru că asta ar însemna şanta

451 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre condiţionarea alegerii la şefia PSD: Nu aş face aşa ceva. Ar însemna şantaj

Dăncilă, despre condiţionarea alegerii la şefia PSD: Nu aş face aşa ceva. Ar însemna şantaj

„Exclus. Nu aş face niciodată aşa ceva. Asta ar însemna că aş şantaja într-un fel colegii”, a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, la Antena 3.

Întrebată dacă se teme de o ruptură în PSD, la finalul Congresului partidului, îngrijorări despre care vorbeau Liviu Pleşoianu, candida la şefia partidului şi Codrin Ştefănescu, candidat la poziţia de secretar general, Viorica Dăncilă a spus că ambii au o abordare greşită.

„Nu sunt de acord nici cu prima, nici cu a doua abordare. Aici nu putem vorbi de persoane. Nu putem să ne luăm jucăriile şi să plecăm acasă. Aici vorbim de un program de guvernare. Indiferent de rezultatul la Congres trebuie să fim uniţi. Cred aceasă abordare e greşită şi eu nu o împărtăşesc”, a explicat Dăncilă.

Codrin Ştefănescu, candidat la funcţia de secretar general al PSD, a transmis, joi, o scrisoare deschisă colegilor de partid, în care le transmite că este foarte îngrijorat de faptul că social-democraţilor li se impun „direcţii străine” de ce a fost făcut până acum şi li se cere „să uite trecutul”.

În spaţiul public au apărut informaţii pe surse potrivit cărora Dăncilă le-ar fi spus social-democraţilor, la petrecerea organizată marţi de PSD la Clubul Diplomaţilor că dacă nu va fi aleasă la şefia partidului atunci va demisiona din funcţia de premier.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc, sâmbătă, la Sala Palatului, de la ora 11.00, reuniune la care social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului.

Taguri:
dăncilă,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici