Dăncilă, discuţii cu ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, şi cu Hans Klemm

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, marţi seară la Palatul Victoria, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Uniunea Europeană, Gordon Sondland, şi cu ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

640 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, discuţii cu ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, şi cu Hans Klemm

Dăncilă, discuţii cu ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, şi cu Hans Klemm

Întâlnirea a avut loc în jurul orei 17.45, însă nu figurează în agenda oficială de marţi şefului Executivului.

Ulterior întrevederii, conform programului oficial, premierul Dăncilă a participat, 18.00 la ceremonia de premiere a sportivilor şi antrenorilor care au obţinut performanţe la Campionate Europene de haltere şi lupte pentru seniori, împreună cu ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin-Bogdan Matei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici