Dăncilă: Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?

  • Ludovic Orban şi Klaus Iohannis „nu fac nimic concret” pentru a ajuta cetăţenii şi localităţile afectate de inundaţiile grave din aceste zile, a acuzat Viorica Dăncilă
  • „Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?”, mai spune ea.
3614 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?

Dăncilă: Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?

Ludovic Orban şi Klaus Iohannis „nu fac nimic concret” pentru a ajuta cetăţenii şi localităţile afectate de inundaţiile grave din aceste zile, a acuzat Viorica Dăncilă. „Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?”, mai spune ea.

„<Meteorologii> de la Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetăţenii şi localităţile afectate de inundaţiile grave din aceste zile. Atunci când eram premier şi România a avut parte de inundaţii, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate şi alocând rapid fonduri pentru depăşirea efectelor inundaţiilor”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Ea apreciază că un guvern care ţine cu românii vine de urgenţă cu ajutoare şi nu stă cu mâinile în sân.

„Sau cumva sloganul liberal <Prin noi înşine> înseamnă în caz de catastrofă <Descurcaţi-vă pe cont propriu>?! Mai guvernaţi deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviţi din opoziţie?”, a conchis fostul premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici