Dăncilă, măsuri pe final de mandat. Vouchere pentru pesoane cu dizabilităţi pentru achiziţia de echipamente

Viorica Dăncilă a anunţat, la începutul şedinţei de Guvern, că persoanele cu dizabilităţi vor primi vouchere pentru achiziţionarea unor echipamente moderne. Ea a precizat că angajatorii care oferă locuri de muncă persoanelor cu dizabilităţi vor primi subvenţie lunară de 2.250 lei, timp de un an.

1059 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, măsuri pe final de mandat. Vouchere pentru pesoane cu dizabilităţi pentru achiziţia de echipamente

Dăncilă, măsuri pe final de mandat. Vouchere pentru pesoane cu dizabilităţi pentru achiziţia de echipamente

„Mă bucur să anunţ că începând cu această săptămână persoanele cu dizabilităţi vor primi vouchere pentru achiziţia de echipamente moderne, precum cititor pentru nevăzători, protejeze audio, fotoliul rulant. Este una din modalităţile de sprijin pentru găsirea unui loc de muncă, pentru că persoanele cu dizabilităţi au un potenţia care trebuie pus în valoare” a afirmat Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern, de luni.

Liderul PSD a adăugat că şi angajatorii vor primi subvenţii dacă oferă locuri de muncă persoanelor cu dizabilităţi.

„Pe lângă aceste vouchere, în valoare de până la 23.000 lei, angajatorii care oferă locuri de muncă persoanelor cu dizabilităţi vor primi o subvenţie lunară, în valoare de 2.250 de lei, timp de 12 luni pentru fiecare persoană cu dizabilităţi angajată. Este un proiect dezvoltat de guvernarea noastră în ultimele luni”, a conchis Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici