Video Dăncilă: Nimeni nu mi-a spus despre întâlnirea cu senatorii la Parlament. A fost o inadvertenţă

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că nu a fost anunţată de o întâlnire miercuri cu senatorii la Parlament, pentru a discuta despre susţinerea lui Mugur Isărescu ca guvernator al BNR. Premierul a precizat că a fost o inadvertenţă şi că nu vrea să acuze pe nimeni.

110 afișări

„Vreau să fac o precizare. Îmi respect foarte mult colegii, colegele, deputaţii şi senatorii din Parlament, întotdeauna am susţinut că trebuie ca Parlamentul să fie o instituţie respectată. Nu mi-aş fi permis niciodată ca să sfidez pe cineva din Parlament, dar nu am fost miercuri pentru că nu am discutat despre asta. Nu am fost prezentă la Parlament, luni seara am discutat despre o întâlnire cu senatorii, dar nimeni nu m-a anunţat că miercuri, la ora 13.00, vor o întâlnire cu premierul. Eu consider că a fost o mică inadvertenţă şi nu vreau să acuz pe nimeni de acest lucru”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD.

Reacţia acesteia vine după ce Şerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu şi-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcţia de guvernator BNR. El a afirmat că Viorica Dăncilă era aşteptată la şedinţa senatorilor PSD pentru a discuta despre Mugur Isărescu, însă aceasta nu s-a prezentat.

„Da, am invitat-o (pe Viorica Dăncilă-n.r). Nu ştiu ce s-a întâmplat, de regulă nu mergem pe ideea confirmării. Am avut o discuţie cu domnia sa luni. I-am spus că am avut şedinţa de grup a senatorilor PSD şi că s-au exprimat mai multe nemulţumiri legată de această vehiculată informaţie cum că PSD l-ar susţine şi vota pe Isărescu pentru un nou mandat de guvernator. Am stabilit împreună că va veni la şedinţa de grup miercuri, la ora 14:00”, a susţinut Şerban Nicolae.

Totodată, ministrul Economiei Nicolae Bădălău a anunţat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a decis susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici