Dăncilă reia tema celor şase locuinţe ale preşedintelui: Cred că Iohannis ar trebui să dea tuturor reţeta celor şase case obţinute prin meditaţii

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să prezinte public ”reţeta” obţinerii celor şase case prin meditaţii şi să spună de ce nu a returnat banii statului.

1325 afișări
Imaginea articolului Dăncilă reia tema celor şase locuinţe ale preşedintelui: Cred că Iohannis ar trebui să dea tuturor reţeta celor şase case obţinute prin meditaţii

Dăncilă reia tema celor şase locuinţe ale preşedintelui: Cred că Iohannis ar trebui să dea tuturor reţeta celor şase case obţinute prin meditaţii

”Azi a fost proces, nu? În momentul în care sunt şase case pe care le obţii prin meditaţii, cred că ar trebui să dea reţeta tuturor profesorilor din România, pentru că e într-adevăr un lucru extraordinar şi faptul că nu poţi să justifici acest lucru, că ai niste fonduri pe care trebuie să le returnezi statului român şi nu le returnezi, dl. Teodorovici poate da detalii mai multe, asta înseamnă că tiotuşi sunt nişte probleme pe care ar fi trebuit să le lămurească. Să vină în spaţiul public, să vină în faţa televiziunilor să spună: aşa am putut să realizez acest obiectiv al meu, cele şase case, nu prin ghinion, pentru că poate fi o reţetă pentru foarte mulţi români care îşi doresc şase case şi poate nu au niciuna”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a mai transmis că ”cei care vor să vorbească despre corupţie să se uite în ograda lor”.

”Vorbim acum de doi candidaţi pentru alegerile prezidenţiale. Unul care are probleme penale, care trebuie să justifice de ce nu a returnat banii pe care îi datorează statului sau de ce a avut ghinionul de a avea şase case şi un candidat care nu are niciun fel de problemă penală”, a adăugat ea.

Totodată, Dăncilă a criticat decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la dezbateri electorale.

”Eu cred că această fugă de dezbatere e o fugă de răspundere. Când nu vii să spui ce ai făcut în cinci ani, cinci luni, cinci săptămâni , ce ai adus bun pt ac ţară, înseamnă că totuşi fugi de această responsabilitate faţă de cei care te-au votat şi care nu te-au votat, că eşti preşedintele tuturor românilor”, a mai spus liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Taguri:
dăncilă,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici