Dâncu: PSD pierde în urma demisiei lui Oprea de la conducerea filialei Ilfov

Fostul preşedinte al PSD Cluj, Vasile Dâncu, consideră "surprinzătoare" demisia lui Gabriel Oprea de la conducerea PSD Ilfov şi apreciază că PSD are de pierdut în urma acestui gest.

15 afișări
Imaginea articolului Dâncu: PSD pierde în urma demisiei lui Oprea de la conducerea filialei Ilfov

Dâncu: PSD pierde în urma demisiei lui Oprea de la conducerea filialei Ilfov (Imagine: Mediafax Foto)

"M-a surprins demisia lui Gabriel Oprea, nu mă aşteptam, cu atât mai mult cu cât marţi nu se prevedea acest lucru. PSD pierde în urma acestei demisii, deoarece Gabriel Oprea avea o echipă bună la nivelul PSD Ilfov", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, Vasile Dâncu.

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov, demisia sa fiind înaintată în cursul zilei de marţi preşedintelui PSD, Mircea Geoană.

Citeşte şi:

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici