Daniel Constantin: Sunt într-o situaţie ireconciliabilă cu Dan Voiculescu. S-a ajuns prea departe

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, marţi, la Gândul Live, că există un conflict între el şi Dan Voiculescu şi că s-a ajuns la un punct în care "situaţia este ireconciliabilă".

2842 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: Sunt într-o situaţie ireconciliabilă cu Dan Voiculescu. S-a ajuns prea departe

Daniel Constantin: Sunt într-o situaţie ireconciliabilă cu Dan Voiculescu. S-a ajuns prea departe (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Acest conflict a devenit vizibil, era un conflict care exista de mai mult timp şi cred că astăzi suntem într-o situaţie ireconciliabilă. Cred că am ajuns la acest punct în care situaţia este ireconciliabilă. Nu am înţeles de ce au fost acele reacţii, clar este că, după ce s-a întâmplat această condamnare şi după 16 noiembrie, după alegerile prezidenţiale, a început un atac, am devenit o ţintă principală a campaniei de presă, despre care nu vreau să vorbesc. S-a ajuns prea departe, s-a ajuns în situaţia, dincolo de campania de presă, (...) în plan pesonal s-a ajuns la o situaţie pe care nu mi-o imaginam şi nu vreau să vorbesc foarte mult, dar care m-a făcut să trag această concluzie că situaţia noastră nu mai poate fi conciliată sub nicio formă", a spus Daniel Constantin la Gandul Live, întrebat de conflictul său cu Dan Voiculescu, fondatorul PC.

Constantin a mai arătat că este adevărat că PC a fost fondat de Dan Voiculescu, dar el îl conduce şi a existat un progres.

"Cred că s-a realizat un progres. Dincolo de faptul că Dan Voiculescu l-a fondat, partidul trebuie să meargă mai departe", a afirmat liderul PC.

El a arătat şi că are un mandat de la colegi până în 2018 să conducă partidul, adăugând că Cristian Popescu Piedone ar fi un bun preşedinte de partid, dar acesta nu-şi doreşte acest lucru.

"Eu nu iau partidul acasă, am discutat deschis cu colegii, dacă există o soluţie mai bună, nu am nicio problemă, dar în momentul de faţă nu există. Nu plecăm cu partidul acasă. În ultimele luni m-am întrebat de ce această campanie. De ce cineva care a creat un partid are obiectivul de a-l distruge. Nu am înţeles de ce un atac la adresa mea şi a partidului. Când există o majoritate în partid de susţinere, încercarea de a mă schimba nu face decât rău partidului. Domnul Piedone este un primar de succes, un administrator extraordinar şi cred că sunt foarte mulţi cetăţeni care sunt mulţumiţi de activiatea sa. Cred că poate fi un preşedinte foarte bun, dar nu-şi doreşte. Niciodată nu a spus aşa ceva, cred că a fost o campanie de presă, a fost un vector folosit în dorinţa de a schimba conducerea partidului", a mai susţinut Constantin.

Liderul PC a mai arătat că a discutat cu Victor Ponta despre această situaţie şi că are o relaţie deschisă şi corectă cu aceasta, care va continua.

Întrebat despre informaţiile apărute în presă în legătură cu numirea preşedintelui PC tineret drept secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, folosindu-se sintagma "blonda lui Constantin", liderul PC a spus că "este o mizerie dintr-un lung şir de mizerii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici