Decizie în CEx: Liviu Tit Brăiloiu va fi noul lider al PSD Diaspora

Comitetul Executiv a stabilit ca lider la PSD Diaspora să fie senatorul Liviu Tit Brăiloiu, au declarat surse din partid, marţi, pentru MEDIAFAX.

551 afișări
Imaginea articolului Decizie în CEx: Liviu Tit Brăiloiu va fi noul lider al PSD Diaspora

Decizie în CEx: Noul lider al PSD Diaspora va fi Liviu Tit Brăiloiu

Lider al organizaţiei era Lilla Debelka. Comtietul Executiv al PSD a stabilit, marţi, şi nominalizarea lui Dan Nica pentru funcţia de comisar european, după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia JURI a PE, au spus surse ale formaţiunii, pentru MEDIAFAX.

Senatorul PSD Liviu Tit Brăiloiu fusese propus, în aprilie, ministru pentru Românii de Pretutindeni, însă preşedintele Klaus Iohanis a refuzat numirea.

La ultima şedinţă a CEx, a fost decisă înlocuirea lui Horia Nasra din funcţia de preşedinte al PSD Cluj, cu jurnalistul Liviu Alexa.

 

Taguri:
cex,
psd,
brăiloiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici