Video DECLARAŢIA ZILEI | Iohannis: PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale ţării. România nu poate rămâne fără şef al Armatei

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, vineri, după şedinţa CSAT, un nou atac la PSD, afirmând că propunerea ministrului Apărării pentru şefia SMG a fost respinsă pentru că nu respecta rigorile legii, iar situaţia demonstrează că ”PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale ţării”.

229 afișări

”Această propunere făcută de ministrul Apărării nu respectă rigorile legii. În consecinţă, CSAT nu a aprobat solicitarea ministrului Apărării. O situaţie foarte neplăcută care arată o dată în plus, dacă ar fi fost nevoie, că PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale ţării”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici