Demisia lui Dobre, cerută de vineri: "De unde a apărut numărul de 18 milioane? Cine v-a spus că mai suntem 18 milioane în ţară?"

Mai multe voci din PNL i-au cerut, vineri, ministrului delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, să-şi prezinte demisia, în cadrul unei întâlniri informale la sediul central din Aviatorilor.

2314 afișări
Imaginea articolului Demisia lui Dobre, cerută de vineri: "De unde a apărut numărul de 18 milioane? Cine v-a spus că mai suntem 18 milioane în ţară?"

Demisia lui Dobre, cerută de vineri: "De unde a apărut numărul de 18 milioane? Cine v-a spus că mai suntem 18 milioane în ţară?"

Preşedintele interimar Crin Antonescu a participat vineri  la o videoconferinţă cu preşedinţii filialelor PNL în care i-a anunţat că mandatul lui Daniel Chiţoiu în fruntea partidului se prelungeşte până ce Curtea Constituţională dă un verdict în privinţa referendumului. Prezenţa sa la şedinţa PNL a survenit după ce judecătorii Curţii Constituţionale au amânat un verdict în cazul referendumului, iar mandatul său de preşedinte interimar al României s-a prelungit.

După videoconferinţă, mai mulţi lideri ai PNL i-au cerut socoteală ministrului delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, pentru modul în care a fost stabilit cvorumul pentru referendumul.

"De unde a apărut numărul de 18 milioane? Cine v-a spus că mai suntem 18 milioane în ţară?", a fost luat la întrebări ministrul Dobre de colegii din PNL. Ei i-au reproşat că din cauza datelor prezentate de Ministerul de Interne nu s-a realizat condiţia de prezenţă la referendumul din 29 iulie.

"De ce nu s-a făcut actualizarea listelor înainte de referendum? De ce au fost lăsaţi persoanele decedate pe liste?", a fost un alt reproş adresat lui Dobre.

"Dobre a fost tăvălit de mai mulţi din conducerea partidului. Erau nervii întinşi după ce s-a ajuns la situaţia aceasta şi abia acum se face reactualizarea listelor electorale", a declarat pentru gandul.info un vicepreşedinte PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici