Deputaţii dezbat luni după-amiază moţiunea simplă pe tema CFR Marfă, votul va fi dat marţi

Deputaţii vor dezbate luni după-amiază moţiunea simplă "CFR Marfă - Cronica altei privatizări eşuate", iniţiată de PDL şi PPDD, a anunţat secretarul Camerei Niculae Mircovici.

86 afișări
Imaginea articolului Deputaţii dezbat luni după-amiază moţiunea simplă pe tema CFR Marfă, votul va fi dat marţi

Deputaţii dezbat luni după-amiază moţiunea simplă pe tema CFR Marfă, votul va fi dat marţi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Mircovici a spus, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, că votul asupra acestei moţiuni va fi dat marţi de către deputaţi.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că democrat-liberalii, alături de reprezentanţii PPDD, au depus moţiunea simplă "CFR Marfă - Cronica unei alte privatizări eşuate".

Conducerea PDL a decis în şedinţa de la începutul săptămânii trecute depunerea la Camera Deputaţilor a unei moţiuni simple pe tema privatizării CFR Marfă.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a precizat, după şedinţa de săptămâna trecută a BPN, că PDL aşteaptă prin această moţiune răspuns la trei întrebări - ce se va întâmpla cu cei 11.000 de angajaţi ai CFR Marfă, cine îşi asumă răspunderea pentru hotărârea de Guvern care a dus la eşuarea privatizării şi când va fi reluat procesul de privatizare.

Ea a adăugat că se impune şi demisia, cel puţin de onoare, a ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici