Deputatul George Scutaru va fi coordonatorul de imagine al PNL la europarlamentare

Deputatul liberal George Scutaru a fost numit coordonator de imagine şi publicitate pentru Partidul Naţional Liberal la alegerile europarlamentare şi anunţă că este pregătit pentru o campanie "dură şi murdară", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

George Scutaru a anunţat că PNL va duce sub îndrumarea sa "o altfel de campanie pentru alegerile europarlamentare, una tinerească, mai adaptată ca oricând societăţii actuale".

Scutaru spune că următorul pas va fi discuţia pe strategia politică şi pe cea de imagine."Îmi doresc să avem o campanie dinamică, care să pună accent pe realizările partidului ca partid de guvernare şi pe candidaţii noştri. De asemenea, vrem să punem accent pe valoarea candidaţilor noştri, pe dinamismul lor ca un atuu propriu în faţa ofertei altor partide", a declarat Goerge Scutaru.

Deputatul liberal a mai spus că se aşteaptă la o campanie dură, "cu multe atacuri sub centură", având în vedere miza alegerilor pentru Parlamentul European.

Deputatul George Scutaru a fost consilierul de imagine al preşedintelui Alianţei pentru România, Teodor Meleşcanu şi are experienţă şi de jurnalist.

(Serviciul AUDIO al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor deputatului PNL George Scutaru. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa link-ul Mediafax audio de pe pagina de internet a agenţiei sau direct adresa de internethttp://audio.mediafax.ro)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici