Dezbatere în trei organizată de IPP şi moderată de Turcescu, vineri la Parlament

Staff-urile de campanie ale candidaţilor Traian Băsescu şi Crin Antonescu au stabilit, joi, organizarea unei dezbateri între primii trei candidaţi plasaţi în sondaje, la Palatul Parlamentului, organizată de IPP şi moderată de jurnalistul Robert Turcescu, a anunţat Sebastian Lăzăroiu.

66 afișări
Imaginea articolului Dezbatere în trei organizată de IPP şi moderată de Turcescu, vineri la Parlament

Dezbatere în trei organizată de IPP şi moderată de Turcescu, vineri la Parlament (Montaj foto)

"Asta nu înseamnă niciun fel de exclusivitate, invitaţia este pentru toate televiziunile, presa scrisă", a mai spus Lăzăroiu.

Potrivit reprezentantului staff-ului lui Traian Băsescu, Sever Voinescu, dezbaterea va începe la ora 19.00 şi va dura aproximativ două ore, în funcţie de evoluţia dezbaterii.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, va participa la dezbatere, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al campanie prezidenţiale a PSD, Victor Ponta.

"De marţi, cei de la PDL ne-au tot spus că vor să facă dezbaterea cu institutul lor, cu IPP. Mergem. Mergem unde vrea domnul Lăzăroiu, cu cine vrea domnul Lăzăroiu", a spus Ponta.

Dezbaterea care urma să aibă loc, miercuri seară, la TVR, între candidaţii la prezidenţiale a fost anulată, organizatorii anunţând că 4 dintre cei 7 invitaţi au refuzat să se prezinte.

Institutul pentru Politici Publice (IPP) şi-a exprimat disponibilitatea de a organiza o dezbatere electorală, vineri, între candidaţii Crin Antonescu, Traian Băsescu şi Mircea Geoană, care să îl aibă ca moderator independent pe Cristian Tudor Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici