Diaconescu: La întâlnirea cu ministrul austriac nu a existat nicio discuţie în legătură cu Năstase

Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, a declarat, miercuri seară, că la întâlnirea pe care a avut-o cu omologul austriac nu a existat niciun fel de discuţie în legătură cu Adrian Năstase, subliniind totodată că nu face comentarii legate de documentul privind vizita ministrului la Bucureşti.

13 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: La întâlnirea cu ministrul austriac nu a existat nicio discuţie în legătură cu Năstase

Diaconescu: La întâlnirea cu ministrul austriac nu a existat nicio discuţie în legătură cu Năstase

"Nu voi face absolut niciun fel de comentariu, nu sunt documente care ne aparţin şi nu mă pot pronunţa în legătură cu valabilitatea lor", a spus Diaconescu, la Realitatea TV, întrebat în legătură cu documentul pregătitor al vizitei ministrului austriac de Externe la Bucureşti, în care se arată că preşedintele Băsescu a exercitat presiuni foarte mari pentru reforma justiţiei şi a chemat la el toţi responsabilii în domeniu cerându-le, printre altele, "capul lui Năstase".

Diaconescu a ţinut să menţioneze însă că în legătură cu Adrian Năstase nu a existat "absolut niciun fel de discuţie" între el şi ministrul austriac de Externe, "nici măcar aluziv" acesta nereferindu-se la situaţia politică din România.

Preşedintele Băsescu a exercitat presiuni foarte mari pentru reforma justiţiei şi a chemat la el toţi responsabilii în domeniu cerându-le, printre altele, "capul lui Năstase", potrivit unui document pregătitor al vizitei ministrului austriac de Externe la Bucureşti, obţinut de MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici