Directorul SRI a discutat cu fostul director CIA Michael Hayden despre securitatea internaţională - FOTO

Directorul SRI, George Maior, a avut o întrevedere cu generalul Michael V. Hayden, fost director al CIA, cu care a discutat despre securitatea internaţională în mediul geostrategic actual şi despre "o serie de realizări importante în formatul parteneriatului dintre cele două Servicii de informaţii".

265 afișări
Imaginea articolului Directorul SRI a discutat cu fostul director CIA Michael Hayden despre securitatea internaţională - FOTO

Directorul SRI a discutat cu fostul director CIA Michael Hayden despre securitatea internaţională

Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a declarat, pentru MEDIAFAX, că directorul SRI, George Maior, a avut, vineri, o întrevedere cu fostul director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) a Statelor Unite ale Americii, generalul de patru stele în rezervă Michael V. Hayden.

"În cadrul acestei întrevederi, la care a participat şi conducerea Serviciului, au fost rememorate o serie de realizări importante în formatul parteneriatului dintre cele două servicii de informaţii, din perioada în care agenţia americană a fost condusă de domul Hayden, perioadă în care au fost dezvoltate o serie de domenii de interes reciproc: prevenirea şi combaterea terorismului, contracararea ameninţărilor transfrontaliere, securitatea cibernetică şi securitatea energetică", a declarat Sava.

Potrivit acestuia, în întâlnire au fost abordate "elemente privind securitatea internaţională în actualul mediu geostrategic precum şi evoluţia serviciilor de informaţii în lumea secolului XXI".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici