Disputele continuă la comisiile de buget. Andreea Paul şi Cosmin Nicula, nou schimb de replici

Deputatul PDL Andreea Paul şi preşedintele comisiei senatoriale de buget, Cosmin Nicula (PSD), au avut, joi, un schimb de replici, Nicula spunându-i democrat-liberalei că a depăşit bunul simţ, iar Paul strigându-i să-şi ceară scuze pentru "jignirile succesive" pe care i le-a adus.

370 afișări
Imaginea articolului Disputele continuă la comisiile de buget. Andreea Paul şi Cosmin Nicula, nou schimb de replici

Deputatul PDL Andreea Paul (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

La dezbaterea anexei privind bugetul MAE, Andreea Paul a fost întreruptă de Cosmin Nicula din prezentarea amendamentelor.

"Domnule, poţi să te opreşti puţin. Pumnul în gură nu este o soluţie", a replicat Andreea Paul.

Ea l-a întrebat pe ministrul de Externe, Titus Corlăţean, de ce a fost nevoie să scoată steagul UE din Parlamentul României la discursul premierului chinez, ceea ce l-a făcut pe Nicula să-i spună acesteia că a depăşit bunul simţ.

"Vă rog să vă cereţi scuze pentru jignirile succesive adresate unui deputat", i-a spus pe un ton ridicat Andreea Paul lui Cosmin Nicula.

"Îmi cer scuze tuturor românilor care ne urmăresc pentru comportamentul doamnei Paul", a replicat Nicula.

Deputatul PDL Andreea PDL şi parlamentarii puterii din Comisiile de buget au avut şi miercuri seară, în debutul dezbaterilor bugetului pe 2014, schimburi repetate de replici dure, acuzându-se, reciproc, că sunt proşti, penibili şi mincinoşi, dar şi că şi-ar fi cumpărat titlurile universitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici