Documentele care reglementează ALEGERILE LOCALE, înaintate Guvernului. Când ar putea fi organizat primul tur de scrutin

Proiectele de hotărâri care reglementează desfăşurarea alegerilor locale din acest an au fost înregistrate la Guvern, documentele urmând să mai fie discutate şi în şedinţa de marţi a Executivului, înaintea unei decizii finale.

1116 afișări
Imaginea articolului Documentele care reglementează ALEGERILE LOCALE, înaintate Guvernului. Când ar putea fi organizat primul tur de scrutin

Documentele care reglementează alegerile locale, înaintate Guvernului. Când ar putea fi organizat primul tur de scrutin (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

"Documentele care reglementează alegerile locale au fost înaintate Guvernului cu propunerea ca primul tur de scrutin să fie organizat la 10 iunie. Aprobarea va fi dată în şedinţa de marţi a Guvernului", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Executivul va stabili, marţi, şi totalul cheltuielilor pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici