Doina Pană: Eu nu am avut situaţii în care să mă lovesc de misoginism în politică

Fostul ministru al Apelor şi Pădurilor, deputatul PSD Doina Pană, le-a mărturisit tinerelor social-democrate că nu s-a lovit de misoginism în politică, transmiţându-le că acest fenomen nu este ''la cote care să ne alarmeze''.

247 afișări
Imaginea articolului Doina Pană: Eu nu am avut situaţii în care să mă lovesc de misoginism în politică

Doina Pană: Eu nu am avut situaţii în care să mă lovesc de misoginism în politică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

''Legat de misoginism. Sunt de la caz la caz. Eu nu am avut situaţii în care să mă lovesc de misoginism, care să implice foarte multă luptă (…) Misoginismul există, dar nu-i la cote care să ne alarmeze şi eu sunt convinsă, dacă mă uit în sală, că oricare dintre dumneavoastră nu ar trebui să îşi facă probleme în acest sens'', le-a spus Doina Pană social-democratelor, la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Doina Pană au mers, în aprilie 2014, în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat, atunci, că, la Beiu (Teleorman), Ponta i s-ar fi adresat ministrului Doina Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Ulterior el a declarat că a verificat înregistrarea discuţiei avute şi că este clar că nu i s-a adresat Doinei Pană cu termenul de "fă".

"Dumneavoastră, multă răbdare şi mult calm. Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure. Important este să faceţi lucruri, sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem", a spus atunci Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici