Dragnea: Berceanu a primit clarificări, s-ar putea să-i pună la loc pe directorii demişi

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că ministrul transporturilor, Radu Berceanu (PDL) "a primit clarificări" în legătură cu susţinerea politică a directorilor pe care i-a demis săptămâna trecută, precizând că este foarte posibil ca "lucrurile să revină la normal".

23 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Berceanu a primit clarificări, s-ar putea să-i pună la loc pe directorii demişi

Dragnea: Berceanu a primit clarificări, s-ar putea să-i pună la loc pe directorii demişi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am discutat azi (luni, n.r.) cu Berceanu. El a avut nevoie de nişte clarificări. Nu i-a demis pe toţi (directorii, n.r.), mi se pare că unul sau doi. Doi sau trei intenţiona să-i demită. Eu cred că azi (luni, n.r.) a primit clarifirile pe care le-a solicitat şi s-ar putrea ca lucrurile să revină la normal la ministerul Transporturilor", a spus Dragnea.

Întrebat dacă asta înseamnă că Berceanu îi va "pune la loc" pe directori, Dragnea a spus că "s-ar putea".

"E posibil. Pentru că a a vut nevoie de clarificări dacă oameni ăia sunt susţinuţi, mai sunt susţinuţi. A primit clarificările azi din partea PSD. Credem că lucrurile vor reveni la normal", a adăugat Dragnea.

El a menţionat că în urma unei discuţii cu Berceanu, a rezultat faptul că acesta nu a demis patru directori, ci "doar unul sau doi" şi că avea în intenţie să mai demită doi.

Întrebat de ce nu a primit Berceanu lămuriri înainte de îi demite pe directori, Dragnea a amintit că preşedintele PSD a fost plecat săptămâna trecută."Şi poate că nu a avut cine să lămurească", a spus Dragnea.

El a mai arătat că e posibil să se discute în BPN propunerea privind darea afară de către PSD a directorilor PDL din ministerele deţinute de social-democraţi, dar şi cea privind trecerea la ministere monocolore.

"Cinci luni au apărut nemulţumiri din partea PDL faţă de miniştrii PSD care nu au făcut nişte numiri şi nemulţumiri din parea PSD că miniştrii PDL nu au făcut nişte numiri, am zis că nu mai e în regulă să avem sursa asta de scandal. Poate e o idee bună ca un partid să-şi asume un domeniu de sus până jos şi în judeţe. Dacă se acceptă în BPN, facem propunerea în coaliţie, dacă nu, nu", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici