Dragnea i-a urat "bun venit" în cadrul PSD premierului desemnat. Cioloş: E periculos ce ziceţi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a urat lui Dacian Cioloş, zâmbind, "bun venit în cadrul PSD" în momentul în care premierul desemnat a ajuns la şedinţa CExN a social-democraţilor, acesta răspunzând că astfel de afirmaţii sunt "periculoase" şi exprimându-şi speranţa într-o colaborare PSD-Guvern.

4319 afișări
Imaginea articolului Dragnea i-a urat "bun venit" în cadrul PSD premierului desemnat. Cioloş: E periculos ce ziceţi

"Vă urez bun venit în cadrul PSD", a spus Liviu Dragnea, în debutul şedinţei, câţiva social-democraţi râzând şi făcând glume între ei că PSD îşi "deschide porţile" către tehnocraţi.

"E periculos ce ziceţi", a comentat, zâmbind, Dacian Cioloş.

Premierul desemnat a afirmat că speră într-o colaborare cu PSD pentru proiectele cu care va veni în perioada următoare.

"Mă simt binevenit în calitatea pe care o am acum, în mijlocul dumneavoastră, cu speranţa că vom putea colabora chiar dacă este vorba de un Guvern tehnocrat, fără sprijin politic a priori, dar sper să putem obţine sprijinul politic atât prin modul în care am structurat echipa guvernamentală, cât şi prin ceea ce dorim să facem", a explicat Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici