Dragnea, întrebat dacă vor fi sancţiuni în CEx: Nu vreau să îmi stric weekend-ul comentând prostii/ Şeful PSD a anunţat care vor fi principalele subiecte de discuţie

Preeşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Parlament, că propunerile pentru conducerile ASF şi CNA reprezintă „principalul obiectiv” al unui CEx care va fi organizat săptămâna viitoare. Întrebat de eventuale sancţiuni în partid, acesta a spus că nu comentează „prostii”.

577 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat dacă vor fi sancţiuni în CEx: Nu vreau să îmi stric weekend-ul comentând prostii/ Şeful PSD a anunţat care vor fi principalele subiecte de discuţie

Dragnea, întrebat dacă vor fi sancţiuni în CEx: Nu vreau să îmi stric weekend-ul să comentez prostii

„CEX-ul de săptămâna viitoare, care nu are ca obiectiv remanierea, are ca principal obiectiv să discutăm despre propunerile pentru ASF şi CNA”, a declarat, vineri, la Parlament, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se va discuta şi despre sancţiuni la adresa unor lideri ai partidului, Dragnea a răspuns: „Este vineri şi vă rog frumos, chiar nu vreau să îmi stric weekend-ul să comentez toate prostiile şi toate invenţiile pe care le spun unii pe la televizor şi pe diverse site-uri. Consider că zvonurile care nu au nicio bază reală sunt nişte prostii”.

Chestionat dacă este o prostie şi faptul că vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a invocat dorinţa unor lideri judeţeni de excludere din partid a lui Adrian Ţuţuianu, Dragnea a replicat: „Nu am spus asta”.

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că unii preşedinţi de organizaţii judeţene cer „vehement” excluderea din partid a vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu pentru „declaraţii nelalocul lor”.

Liviu Dragnea va propune partidului ca, în cel mai scurt timp, să se organizeze două şedinţe de Comitet Executiv Naţional, una cu privire la remanierea guvernamentală, cealaltă pe alte „teme politice”, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea partidului.

Potrivit surselor citate, liderii partidului vor stabili, cel mai probabil până la sfârşitul acestei săptămâni, când se vor organiza cele două şedinţe ale conducerii lărgite a formaţiunii.

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a scris pe 26 octombrie, pe Facebook, după apariţia unor noi înregistrări cu acesta, că acţiunile fac parte dintr-o acţiune de denigrare a sa, care a fost orchestrată sub directa coordonare a unor membri din structura centrală a partiduui.

O a treia înregistrare audio a fost făcută publică, săptămâna trecută, de România TV, în care Adrian Ţuţuianu povestea, într-o întâlnire la Găeşti, cum l-a înjurat pe secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, în sediul partidului, "de am spart geamurile de la Kisseleff". Motivul ar fi că secretarul general adjunct al PSD ar fi dat telefoane în teritoriu în care le spunea social-democraţilor să atace deciziile lui Ţuţuianu în Consiliul Judeţean.

Aceasta este a treia înregistrare audio cu Adrian Ţuţuianu. În primele două senatorul PSD de Dâmboviţa spunea că PSD este "un partid de maimuţe" pentru că a acceptat ca Dragnea să meargă la Cotroceni cu propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier şi îi făcea "proşti" pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi pe preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda.

Liviu Dragnea a declarat că situaţiile vicepreşedinţilor Adrian Ţuţuianu şi Gabriela Firea se vor discuta în următoarea şedinţă a CExN pentru că „un subiect atât de plăcut nu avem cum să ratăm”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici