Dragnea: Probele transmise la CC ne ajută să dovedim că au fost fraudate peste 100.000 de voturi

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că probele transmise la CC dovedesc că au fost fraudate peste 100.000 de voturi, cifra fiind însă considerabil mai mică decât cea avansată, marţi, de Dan Nica, vicepreşedinte al formaţiunii, care vorbea de 136.000 de voturi fraudate.

18 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Probele transmise la CC ne ajută să dovedim că au fost fraudate peste 100.000 de voturi

Dragnea: Probele transmise la CC ne ajută să dovedim că au fost fraudate peste 100.000 de voturi (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Dragnea a precizat că PSD a făcut o selecţie şi o sinteză a probelor pe care le-a transmis către CC, decizând să trimită cele mai relevante probe care ajută PSD să dovedească faptul că peste 100.000 de voturi au fost fraudate la aceste alegeri.

Potrivit lui Dragnea, după ce se va judeca la Curtea Constituţională, PSD va decide, "probabil", să facă publice toate dovezile.

"După ce se va judeca la Curte - şi noi avem foarte mare încredere în ce se va întâmpla la Curtea Constituţională - probabil că vom lua decizia să arătăm toate dovezile. A fost o muncă impresionantă, pe care am depus-o toţi colegii la partid, până am finalizat documentaţia. Au fost cantităţi uriaşe de probe. Am selectat, am făcut o sinteză şi am transmis cele mai relevante probe care, în opinia noastră, ne ajută să dovedim că peste 100.000 de voturi au fost fraudate la aceste alegeri", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici