Dragnea s-a întâlnit cu Grupul minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor

Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, luni, cu grupul Minorităţilor Naţionale, din Camera Deputaţilor pentru a le prezenta programele Ministerului, el arătând că urmează să aibă întâlniri şi cu UDMR.

130 afișări
Imaginea articolului Dragnea s-a întâlnit cu Grupul minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor

Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Dragnea a declarat că a avut o "discuţie bună cu deputaţii minorităţilor".

"Săptămâna trecută am convenit cu colegii din Grupul minorităţilor să vin astăzi la ora 3 să le prezint programele ministerului şi cele finanţate din bugetul de stat şi cele finanţate din fondurile europene 2007-2012, precum şi programe care vor fi finanţate în următorul exerciţiu financiar 2014-2020. O discuţie bună care va continua cu colegii mei secretari de stat pentru că ne interesează ca ideea fiecărui coleg să poată să fie prinsă în programele şi în proiectele pe care le vom finanţa în următoarea perioadă financiară", a explicat Liviu Dragnea.

El a fost întrebat dacă urmează să aibă întâlniri şi cu cei de la UDMR având în vedere că există cu aceştia un acord de susţinere parlamentară.

"Nu astăzi. O să ne punem de acord. Am discutat în principiu şi o să ne punem de acord când avem discuţia pentru următorul exerciţiu fiunanciar 2014-2027, sunt foarte interesaţi", a răspuns Dragnea.

El a mai fost întrebat dacă a vorbit cu cei de la UDMR dacă aceştia vor susţine Guvernul în cazul unei moţiuni de cenzură iniţiată de liberali.

"N-am vorbit, pentru că s-ar putea să nu depună PNL moţiune de cenzură", a precizat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici