Dragnea se va ocupa de precampania PSD pentru prezidenţiale

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, după şedinţa CExN al formaţiunii, că vicepreşedintele Liviu Dragnea a fost însărcinat să elaboreze un raport pentru organizarea partidului în persepctiva alegerilor prezidenţiale.

36 afișări
Imaginea articolului Dragnea se va ocupa de precampania PSD pentru prezidenţiale

Dragnea se va ocupa de precampania PSD pentru prezidenţiale (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a mai spus că, practic, PSD a început campania pentru prezidenţiale.

El a menţionat că Dragnea a fost însărcinat să întocmească un raport referitor la organizarea şi împărţirea sarcinilor de campanie.

Anterior, surse din PSD declaraseră, pentru MEDIAFAX, că CExN al PSD a decis, vineri, ca vicepreşedintele Liviu Dragnea să se ocupe de organizarea precampaniei pentru prezidenţiale a partidului, el urmând să elaboreze un proiect cu diverse propuneri în legătura cu acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici