Dragoş Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Acesta va depune jurământul la ora 18.30

Dragoş Cristian Dinu este, oficial, noul ministru al fondurilor europene, preşedintele Klaus Iohannis semnând joi decretul de numire a acestuia în locul lui Cristian Ghinea, iar ceremonia de depunere a jurământul de învestire în funcţie va avea loc la ora 18.30, la Palatul Cotroceni.

1039 afișări
Imaginea articolului Dragoş Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Acesta va depune jurământul la ora 18.30

Dragoş Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Acesta va depune jurământul la ora 18.30

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 27 octombrie a.c., decretul prin care ia act de demisia domnului Cristian Ghinea din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene.
De asemenea, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoş Cristian Dinu în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene”, informează Administraţia Prezidenţială.

Secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene Dragoş Cristian Dinu este luat în calcul pentru a prelua conducerea ministerului după demisia lui Cristian Ghinea, au declarat miercuri seara pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Dragoş Cristian Dinu, 38 de ani, este secretar de stat în MFE din mai 2016.

Cristian Ghinea şi-a depus miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene pentru a candida pe lista USR la Camera Deputaţilor.

"Acum o oră şi jumătate mi-am anunţat colegii de Guvern că mi-am depus demisia la Cancelaria primului ministru pentru a putea să vin alături de USR în această luptă şi pentru a putea să continui proiectele pe care le-am început atât la Cancelaria Primului Ministru, cât şi la Ministerul Fondurilor Europene", a spus Cristian Ghinea, la sediul USR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici