Dragoş Gărdescu "Puya", component al trupei "La Familia", conduce Tineretul Partidului Verde

Dragoş Gărdescu "Puya", component al trupei "La Familia", a devenit preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Verde.

77 afișări
Imaginea articolului Dragoş Gărdescu "Puya", component al trupei "La Familia", conduce Tineretul Partidului Verde

Dragoş Gărdescu "Puya", component al trupei "La Familia", conduce Tineretul Partidului Verde

Conform unui comunicat al Partidului Verde remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX, Dragoş Gărdescu "Puya" a precizat că motivele care l-au determinat să adere la Partidul Verde au fost legate de posibilitatea continuării anumitor proiecte legate de protecţia mediului, începute din zona civilă, dar fără suport politic.

Un alt motiv l-a constituit faptul că în cadrul Partidului Verde a întâlnit un colectiv de conducere tânăr care îi asigură tot suportul necesar îndeplinirii idealurilor sale, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, componentul trupei "La Familia" a menţionat că nu a intrat până acum în politică întrucât oferta celorlalte partide este "perimată", iar Partidul Verde îi oferă şansa, ca şi altor tineri, să îşi spună punctul de vedere fără nicio reţinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici