Drulă, după prăbuşirea podului de la Luţca: Ăsta e socialismul cu epoleţi, o camaraderie a hoţiei

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă afirmă că podul de la Luţca a fost reabilitat de „firme apropiate de Arsene”, iar după venirea lui Sorin Grindeanu la MT una dintre firme a câştigat o licitaţie pentru DN71: „Ăsta e socialismul cu epoleţi, o camaraderie a hoţiei şi a distrugerii”.

985 afișări
Imaginea articolului Drulă, după prăbuşirea podului de la Luţca: Ăsta e socialismul cu epoleţi, o camaraderie a hoţiei

„Podul de la Luţca s-a prăbuşit. Fusese reparat acum 6 luni. Maestru de ceremonii, Ionel Arsene, baron de Neamţ, care declara acum câteva luni: “pot afirma că încă 50 de ani, la Luţca, peste râul Siret, se va circula în condiţii de siguranţă datorită unei investiţii derulate de către Consiliul Judeţean Neamţ”. Prin PNDL. Constructorul este asocierea AQUA PARK şi MAVGO HOLDING, firme apropiate de Arsene. Când am venit la minister, am anulat licitaţia pentru dublarea DN71 Bâldana-Târgovişte pe care o câştigase AQUA PARK şi nu reuşea să depună garanţia. Am lansat în schimb proiectul unui drum rapid modern prin afara satelor: drumul expres Bucureşti-Târgovişte. Mare supărare, mare, la PSD, pierduseră ciracii lui Arsene contractul”, scrie pe Facebook fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă.

El afirmă că după venirea la Ministerul Transporturilor a lui Sorin Grindeanu, prioritatea a fost relansarea dublării pe DN71.

„Trebuia servit baronul de Neamţ. Cine a depus ofertă? MAVGO HOLDING. Băieţii nu se lasă până nu intră la caşcaval. Între timp, Arsene a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în primă instanţă. Poate aţi crede că a fost demis din funcţie, că nu mai conduce PSD Neamţ? Greşit. Declaraţie Marcel Ciolacu din 6 aprilie: “Am avut o discuţie cu domnul Arsene, ca doi colegi, ca doi camarazi. [...] aştept o decizie politică a domnului Arsene.” Două luni mai târziu pentru că Marcel se teme de Ionel, decizia politică n-a venit, dar a căzut podul. Ăsta e socialismul cu epoleţi, o camaraderie a hoţiei şi a distrugerii. Camaraderia PSD-PNL sub El Patron Iohannis care asigură liniştea lor. Numai USR se luptă cu ei pe bune şi o vom face indiferent de piedici. Suntem aici, în picioare, nu plecăm. Pentru voi”, conchide Drulă.

Un pod peste râul Siret s-a prăbuşit în judeţul Neamţ, între localităţile Sagna şi Luţca. Un autocamion şi o autoutilitară se aflau pe pod. Un bărbat de 56 de ani a fost scos din camion de către participanţii la trafic şi dus la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici