Elena Băsescu: Prima funcţie publică pe care o voi ocupa va fi în urma votului cetăţenilor

Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, a declarat, marţi, că prima funcţie pe care o va ocupa va fi "în urma votului public", că va rămâne stagiar la PE şi că nu se pune problema să ocupe vreo funcţie de secretar de stat în Ministerul Tineretului, respingând, astfel, informaţiile apărute în presă.

144 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Prima funcţie publică pe care o voi ocupa va fi în urma votului cetăţenilor

Elena Băsescu: Prima funcţie publică pe care o voi ocupa va fi în urma votului cetăţenilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Prima funcţie publică pe care o voi ocupa va fi în urma votului cetăţenilor. Voi rămâne stagiar la Bruxelles şi în niciun caz nu se pune problema să ocup vreo funcţie de secretar de stat în Ministerul Tineretului", a declarat Elena Băsescu.

Secretar general al Tineretului PDL, Elena Băsescu a spus că se va ocupa în continuare de această organizaţie şi că se va dedica activităţii politice a OT-PDL.

Ea a spus că se va implica în activităţile organizaţiei de tineret a democrat-liberalilor, ţinând cont că în 2009 vor fi şi alegeri europarlamentare, şi prezidenţiale.

În ultimele zile, presa a relatat că fiica preşedintelui, Elena Băsescu, care deţine, în prezent, funcţia de secretar general al Tineretului PDL, ar dori să ocupe în viitorul Executiv un post de secretar de stat în Ministerul Tineretului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici