Elena Lasconi deschide lista USR pentru Alegerile Europarlamentare. Dan Barna şi Vlad Voiculescu se află şi ei în primele poziţii

Elena Lasconi, primar în Câmpulung, deschide lista USR pentru alegerile europarlamentare. Şi Dan Barna, fost preşedinte al partidului şi candidat la prezidenţiale se găseşte în fruntea listei.

1326 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi deschide lista USR pentru Alegerile Europarlamentare. Dan Barna şi Vlad Voiculescu se află şi ei în primele poziţii

Elena Lasconi deschide lista USR pentru Alegerile Europarlamentare. Dan Barna şi Vlad Voiculescu se află şi ei în primele poziţii

USR a prezentat lista pentru Alegerile Europarlamentare ce vor avea loc pe 9 iunie 2024. Alegerile pentru Parlamentul European sunt primele dintr-o serie de patru alegeri ce vor avea loc anul viitor în România.

Lista este deschisă de Elena Lasconi, primar în Câmpulung. În primele poziţii pe lista USR pentru europarlamentare vor mai fi Dan Barna, Vlad Voiculescu şi Vlad Botoş.

„Elena Lasconi este primarul municipiului Câmpulung şi a reuşit în doar trei ani să dezvolte oraşul cu ajutorul fondurilor europene - peste 400 de milioane de lei, adică bugetul oraşului pe 40 de ani. Dan Barna este vicepreşedinte ALDE Europe şi fost vicepremier, care a contribuit esenţial la elaborarea PNRR.  Vlad Voiculescu este fost ministru al Sănătăţii, autorul PNRR pe Sănătate şi cu o lungă istorie de activism la nivel european pentru apărarea drepturilor pacienţilor. Vlad Botoş este unul dintre cei mai influenţi şi activi europarlamentari români. El urmăreşte absorbţia fondurilor europene în calitate de vicepreşedinte al Comisiei de Dezvoltare Regională (REG), una dintre cele mai importante comisii din Parlamentul European”, spune USR.

Amintim că la Alegerile Europarlamentare se votează listele propuse de partide sau candidaţii independenţi. O poziţie cât mai sus pe listă îţi poate garanta un loc la Bruxelles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici