Eugen Mihăescu, în fruntea listei PRM pentru europarlamentare

Senatorul Eugen Mihăescu ocupă primul loc pe lista candidaţilor PRM pentru alegerile europarlamentare, a anunţat, marţi, preşedintele acestui partid, Corneliu Vadim Tudor.

1 afișare
Imaginea articolului Eugen Mihăescu, în fruntea listei PRM pentru europarlamentare

Eugen Mihăescu, în fruntea listei PRM pentru europarlamentare

El a prezentat, la biroul său de la Senat, lista celor 35 de candidaţi ai PRM pentru Parlamentul European, aşa cum a rezultat în urma şedinţei Biroului Permanent al partidului.

Potrivit anunţului făcut de liderului PRM, primele cinci poziţii pe listă vor fi ocupate de cei cinci actuali europarlamentari ai acestei formaţiuni politice: senatorul Eugen Mihăescu, deputatul Daniela Buruiană-Aprodu, deputatul Petre Popeanga, senatorul Viorica Moisiuc şi deputatul Cristian Stănescu.

Vadim Tudor a spus că pe următoarele locuri se află candidaţi desemnaţi de filialele judeţene ale PRM, în special foşti parlamentari - Nicolae Pătru (Vâlcea), Dan Nicolae Rahau (Constanţa), Adrian Mărăcineanu (Prahova), Adrian Păscuţă (Timiş), Ion Stoica (viceprimarul oraşului Buftea).

Liderul PRM a mai menţionat că decizia de menţinere a europarlamentarilor ca parlamentari în PE a fost luată în conformitate cu principiul "echipa câştigătoare nu se schimbă", astfel PRM urmărind asigurarea continuităţii şi a bunei funcţionări a grupului politic "Identitate - Tradiţie - Suveranitate" din Parlamentul European.

"În eventualitatea că alegerile de la 25 noiembrie 2007 nu vor fi fraudate, PRM mizează pe circa şapte europarlamentari, zestre care corespunde scorului sondajelor reale de opinie, care creditează partidul nostru cu peste 20 la sută din opţiunile de vot", a spus Vadim Tudor.

Preşedintele PRM a declarat că aşteaptă ca viitorii reprezentanţi PRM în Parlamentul European "să facă ceea ce au făcut şi până acum", să apere interesul naţional şi să se asigure că vor veni fonduri europene în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici