Europarlamentarul Maria Grapini, despre referendum: Dacă nu se susţine familia tradiţională, nu pot apărea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini va răspunde afirmativ întrebării de la referendumul privind redefinirea familiei, explicând, sâmbătă, că România nu stă bine din punct de vedere democrafic, iar dacă nu va fi susţinută familia tradiţională, căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, nu pot apărea copiii.

3302 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Maria Grapini, despre referendum: Dacă nu se susţine familia tradiţională, nu pot apărea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini, despre referendum: Dacă nu se susţine familia tradiţională, nu pot apărea copiii

Întrebată, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă cum se poziţionează faţă de referedumul din 6 – 7 octombrie, privind redefinirea familiei, Maria Grapini a spus că nu se opune dintre doi bărbaţi sau dintre două femei, dar familia tradiţională să însemne căsătoria dintre o femeie şi un bărbat.

”Noi, PPU, avem în doctrină familia tradiţională, conservarea valorilor tradiţiilor. Eu voi vota <da> la referendum, îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic şi de ce are legătură susţinerea familiei tradiţionale cu securitatea statului. Din punct de vedere demografic, România nu stă bine şi dacă noi nu vom susţine familia tradiţională, căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, nu pot apărea copiii. Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiţie ca să facem distincţie dintre parteneriate. Deci nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri micşti, care nu se căsătoresc, să le numim parteneriate, însă familia tradiţională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie şi un bărbat”, a spus Grapini, europarlamentar din partea Partidului Mişcării Umaniste (PPU).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici