EXCLUSIV Victor Ponta, la Interviurile lui Cristoiu, la ALEPH NEWS, de la ora 20.00. „Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întreţină nevasta”

  • Victor Ponta: Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întreţină nevasta din banii de la prăjituri, că Daciana are deja firma ei care merge foarte bine. Nu m-am gândit că o să trăiesc din banii soţiei, ai socrului sau ai altcuiva. Trebuie să muncesc, sunt un om încă în putere.
  • Victor Ponta: Echipa pe care am coordonat-o eu nu a dat rezultate, n-a făcut 5% la parlamentare, dar nici nu i-am abandonat. De altfel, mi s-a spus chestia asta: domne să nu pleci cum ai plecat atunci de la PSD.
  • Victor Ponta: Nu mai cred că există prietenii în politică. Ştiu oameni cu care am fost prieten şi cu care am început să facem politică împreună şi nu mai suntem prieteni, deci strică prieteniile. Nu, politica e pentru politicieni
  • Dialogul Ponta-Cristoiu va fi difuzat la ALEPH NEWS, de la ora 20.00.
6839 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Victor Ponta, la Interviurile lui Cristoiu, la ALEPH NEWS, de la ora 20.00. „Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întreţină nevasta”

EXCLUSIV Victor Ponta, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. „Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întreţină nevasta”

Duminică, 21 februarie, Victor Ponta, fost premier şi preşedintele Pro România, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Ce face Victor Ponta după ce Pro România nu a intrat în Parlament? Va rămâne Victor Ponta în politică? Ce se va întâmpla cu Pro România? În ce relaţii mai este cu PSD şi Marcel Ciolacu? Dar cu fostul lider USL, Crin Antonescu? Ce spune despre măsurile de austeritate luate Cabinetul Cîţu şi despre guvernarea de dreapta? Care sunt afacerile familiei Ponta? Cum a obţinut Victor Ponta cetăţenia sârbă şi de ce?  

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici