Fără eleganţă. Ponta, o ultimă replică pentru Dăncilă: Nu există om atât de deştept, astfel încât să convingă un prost că e prost

Victor Ponta a reacţionat, joi, în plenul Parlamentului, după afirmaţiile făcute de Viorica Dăncilă despre acesta. Liderul Pro România a citat din La Fontaine, susţinând că „nu există om atât de deştept încât să îl convingă pe un prost că e prost”.

20437 afișări
Imaginea articolului Fără eleganţă. Ponta, o ultimă replică pentru Dăncilă: Nu există om atât de deştept, astfel încât să convingă un prost că e prost

Fără eleganţă. Ponta, către Dăncilă: Nu există om atât de deştept, astfel încât să convingă un prost că e prost

„Mulţumesc doamnei Dăncilă că mi-a spus numele, dar în primul rând, voiam pe procedura să va mulţumesc dumneavoastră pentru apleul la solidaritate din partea tuturor social democraţilor. În 2016 cu poză mea pe afişe aţi candidat cred că şi în 2020 vom fi la fel. Vreau să ajutăm social-democraţia să se reformeze şi pentru asta trebuie să scăpăm de cei care nu au legătură, cum e doamna Dăncilă. Un ultim lucru pe procedură, un citat din La Fontaine, vă zic eu cine e La Fontaine: «Nu există om atât de deştept încât să îl convingă pe un prost că e prost». Va rog să votaţi moţiunea. Vă mulţumesc!”, a spus Victor Ponta, în plenul Parlamentului.

Viorica Dăncilă a declarat, la dezbaterile de joi pe moţiunea de cenzură, că nu va trăda PSD, aşa cum a făcut Victor Ponta, şi nici nu va demisiona ca acesta, pe Facebook, fără a discuta cu colegii de partid.

„Domnule Ponta e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie. Nu o să trădez niciodată acest partid. O să am puterea să stau în picioare, chiar când acest partid trece printr-o criză. Nu o să îmi dau demisia pe Facebook şi din funcţia de premier, fără a discuta cu colegii de partid. Domnule Ponta, aveţi cel puţin bunul simţ, vorbiţi totuşi cu o femeie, ştiu că nu respectaţi pe nimeni şi aveţi totuşi respect pentru o femeie, dacă nu aveţi pentru un prim-ministru”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi, la Parlament.

Taguri:
ponta,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici