Femeile din PSD vor protesta duminică faţă de măsurile de austeritate

Femeile social-democrate organizează duminică, de la ora 11.00, un marş de protest, care va începe din faţa sediului central al PSD şi se va încheia în faţa clădirii Guvernului din Piaţa Victoriei.

32 afișări
Imaginea articolului Femeile din PSD vor protesta duminică faţă de măsurile de austeritate

Femeile din PSD vor protesta duminică faţă de măsurile de austeritate (Imagine: Răzvan Chirtiţă/Mediafax Foto)

Un comunicat al PSD informează că la marşul de protest vor participa aproximativ 1.500 de femei.

Marşul Organizaţiei de femei a PSD va începe de la sediul central al formaţiunii social-democrate, din Şoseaua Kiseleff nr. 10 şi va continua pe Bulevardul Kiseleff.

Punctul final al traseului este Piaţa Victoriei, marşul urmând să se încheie, potrivit sursei citate, cu un protest adresat Guvernului faţă de măsurile luate "împotriva familiilor şi a copiilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici