Fenechiu: Salut eliberarea lui Năstase. A fost condamnat pentru fapte făcute de mulţi politicieni

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a declarat marţi că salută eliberarea din închisoare a lui Adrian Năstase şi că România este "o ţară care greşeşte foarte mult", întrucât fostul premier a fost condamnat pentru fapte făcute de mulţi politicieni.

672 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Salut eliberarea lui Năstase. A fost condamnat pentru fapte făcute de mulţi politicieni

Fenechiu: Salut eliberarea lui Năstase. A fost condamnat pentru fapte făcute de mulţi politicieni (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)

Fenechiu a afirmat, răspunzând unei întrebări, că a închide un fost premier "pentru o chestiune" pe care mulţi politicieni au făcut-o este "o greşeală".

Solicitat să detalieze, el a răspuns că faptele la care s-a referit vizează găsirea de diverse fonduri pentru finanţarea campaniilor electorale.

Năstase a fost condamnat în iunie 2012 la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Luni, fostul premier a fost eliberat condiţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici