Firea, atac la Nicuşor Dan: Nu e interesat de problemele oamenilor

Senatorul PSD Gabriela Firea susţine că primarul general Nicuşor Dan nu este interesat de problemele oamenilor şi că acesta a anunţat, „relaxat”, că adulţii cu dizabilităţi vor primi mai puţini bani.

209 afișări
Imaginea articolului Firea, atac la Nicuşor Dan: Nu e interesat de problemele oamenilor

Firea, atac la Nicuşor Dan: Nu e interesat de problemele oamenilor

„Noul primar demonstrează, încă o dată, că nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi (vineri - n.r.) şi-a arătat cu prisosinţă făţărnicia şi lipsa totală de empatie atunci când a anunţat, relaxat, ca adulţii cu dizabilităţi vor primi de acum încolo 250 lei/ lună, şi nu 500 lei/lună! Ce contează că oamenii aceştia sunt cei mai amărâţi dintre noi, că pentru ei fiecare bănuţ contează! Să se descurce cum pot! Ce dacă nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!”, a scris vineri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea susţine că nici apelul Gabrielei Şerbănescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilităţi, prezentă la şedinţa CGMB, nu l-a impresionat: „Pentru că, de fapt, nu îi pasă! Vor urma şi alte tăieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale...”.

Senatorul PSD susţine că, în septembrie 2020, Nicuşor Dan asigura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„<S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei>, promitea, fariseistic, Nicusor Dan... Singura vorbă pe care o mai merita acest om este ruşine”, a mai scris fostul primar general al Capitalei.

CITEŞTE AICI: Bugetul Capitalei a fost adoptat în şedinţa CGMB

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici