Firea: Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate

„Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate”, afirmă Gabriela Firea. Ea spune că PSD Bucureşti a început pregătirile pentru următorul an electoral. „Suntem pregătiţi pentru a face Bucureştiul trainic din nou”, transmite fostul primar al Capitalei.

177 afișări
Imaginea articolului Firea: Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate

Firea: Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate

„Capitala este abandonată de falşii salvatori şi toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa oraşul să se degradeze şi mai tare, în timp ce actualii primari să se preocupe doar de lucruri mărunte şi răfuieli politice. Ştim cine sunt vinovaţii pentru cum a ajuns Capitala României şi cred că au văzut asta şi bucureştenii. Oamenii simt pe pielea lor minciunile din campania electorală şi nu mai au răbdare. Este nevoie de soluţii, iar PSD Bucureşti a început pregătirile pentru următorul an electoral”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea arată că, împreună cu secretarul general al PSD, Paul Stănescu, parlamentarii şi liderii organizaţiilor de sector din Bucureşti, a analizat situaţia în care se află proiectele propuse de PSD în Bucureşti şi care sunt acţiunile pentru următoarea perioadă.

„Echipa social-democrată din Bucureşti este pregătită să revitalizeze proiectele începute şi blocate după alegerile din 2020. Suntem pregătiţi pentru a face Bucureştiul trainic din nou. Să-l salvăm din mâinile incompetente ale falşilor salvatori, care au câştigat alegerile prin furt şi minciună”, încheie Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
stănescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici