Firea, despre candidaturile la PMB: Tot ce se afirmă sunt fraze precum „să o exterminăm pe Firea”

Gabriela Firea a spus că declaraţiile privind candidaturile la Primăria Capitalei nu vizează proiecte pentru bucureşteni, ci doar cum „să o bată şi să o extermine”, iar în cazul în care Ludovic Orban va intra în cursă, va trebui să prezinte activitatea ca viceprimar, care avea „rezultate spre zero.

552 afișări
Imaginea articolului Firea, despre candidaturile la PMB: Tot ce se afirmă sunt fraze precum „să o exterminăm pe Firea”

Firea, despre candidaturile la PMB: Tot ce se afirmă sunt fraze precum „să o exterminăm pe Firea”

„Cred că sunt ultima persoană care să aibă opinie în ceea ce priveşte candidaţii celorlalte partide, dar pot să observ că în declaraţiile publice, în postările de pe reţelele de socializare, cei care se referă la Primăria Capitalei şi la mine sub nicio formă nu aduc în discuţie un proiect în ce priveşte traficul, poluarea, educaţia. Tot ce se afirmă sunt fraze de genul: s-o batem pe Firea, s-o invingem pe Firea, să o alungăm pe Firea, să îi dăm cu ceva în cap lui Firea, eventual să o exterminam fizic pe Firea”, a spus primarul Capitalei la Antena3.

Gabriela Firea a mai spus că, în cazul în care Ludovic Orban va candida, acesta trebuie să prezinte în campanie activitatea sa de viceprimar al Capitalei, dar şi activitatea de premier.

„Domnul Orban, în cazul în care ajunge candidat la Primăria Capitalei, va trebui să le spună bucureştenilor ce a făcut în calitate de viceprimar al Capitalei - pentru că noi ştim ce a făcut - şi ce face acum ca prim-ministru. Domnul Orban trebuie să vină cu propria activitate în faţa cetăţenilor, cu anii ca viceprimar, pentru că rezultatele se cunosc, tind spre zero, şi în calitate de de prim-ministru”, a mai spus Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici