Firea îi răspunde lui Gabriel Mutu, primarul S6: E de gravitate extremă că un edil de sector nu cunoaşte investiţiile PMB

Gabriela Firea îi răspunde primarului Gabriel Mutu, care a acuzat-o că nu a investit în Sectorul 6, şi precizează că municipalitatea realizează proiecte în funcţie de interesele imediate ale cetăţenilor, nu în funcţie de sectoare. Firea mai spune că e grav că Mutu nu cunoaşte investiţiile PMB.

585 afișări
Imaginea articolului Firea îi răspunde lui Gabriel Mutu, primarul S6: E de gravitate extremă că un edil de sector nu cunoaşte investiţiile PMB

Firea îi răspunde lui Mutu: E de gravitate extremă că un edil de sector nu cunoaşte investiţiile PMB

"Primăria Capitalei urmăreşte o dezvoltare coerentă a întregului oraş, investiţiile realizându-se nu în funcţie de sectoare, ci în funcţie de interesele imediate ale cetăţenilor. Faptul că un edil de sector nu cunoaşte investiţiile pe care Primăria Capitalei le realizează în sectorul pe care îl conduce este un fapt de o gravitate extremă, care dovedeşte că pentru dânsul nu interesul cetăţenilor primează ci interesul politic. Şi vă ofer un singur exemplu: afirmaţia potrivit căreia 'la proiectul Prelungirea Ghencea nu se lucrează' reprezintă un fals şi o dezinformare grosolană, mai ales că joi, 31 ianuarie, aşa cum a fost informată opinia publică, în şedinţa de Consiliu General, a fost aprobat proiectul de hotărâre pe care l-am propus, prin care se declanşează procedurile de expropriere pentru imobilele situate pe amplasamentul lucrării 'Penetraţie Prelungirea Ghencea-Domneşti', în vederea continuării lucrărilor”, a declarat Gabriela Firea, într-un comunicat de presă.

Potrivit primarului general, sunt o serie de investiţii pe care municipalitatea le-a demarat şi de care beneficiază şi cetăţenii din Sectorul 6, cel al cărui primar este Gabriel Mutu: tratamente stomatologice pentru copii, angajări în domeniul medicinei şcolare.

Precizările vin după ce primarul Sectorului 6 şi preşedinte al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că primarul Gabriela Firea nu a realizat nimic notabil în doi ani şi jumătate de mandat. Mutu a explicat şi de unde s-a produs ruptura dintre el şi Gabriela Firea.

După ce în şedinţa CGMB de joi Gabriela Firea l-a acuzat pe Gabriel Mutu că nu se ocupă de proiectele din sectorul 6, cel din urmă a reacţionat:

„Mesajul meu pentru doamna Firea este să se uite în oglindă, să nu mă acuze pe mine că nu-mi fac treaba ca primar. Eu ca primar am cu ce să mă mândresc în cei doi ani de mandat, dumneaei nu are ce trece pe foaie, doar promisiuni, pe care nu le-a onorat. La începutul şedinţei CGMB de azi (joi- n.r.), văzându-mă în sală, a anunţat prezenţa mea şi a pus o întrebare, respectiv dacă eu am venit să vorbim despre proiectul Prelungirea Ghencea, dar nu mi-a dat cuvântul. Eu o întreb acum pe ea, ce a făcut pentru acest proiect? Zi de zi am ajuns să o rog, să o implor ca acest poriect să fie deblocat. Dacă discutăm despre proiectul de penetraţie de la Ciurel, este aceeaşi poveste. La Ciurel discutăm despre zeci de milioane de euro. Dar ea nici măcar de promisiuni mărunte nu s-a ţinut”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici