Firea, schimb de replici cu Dăncilă, în şedinţa PSD. Firea: Am spus că putem da senzaţia că decizia se ia altundeva

Gabriela Firea a declarat luni, după şedinţa CEx, legat de informaţiile potrivit cărora a avut un schimb de replici cu Viorica Dăncilă, că nu îşi spală rufele în public, dar a explicat că amânarea unei decizii legat de prezidenţiabil poate întări ideea unora că decizia se ia altundeva.

2450 afișări
Imaginea articolului Firea, schimb de replici cu Dăncilă, în şedinţa PSD. Firea: Am spus că putem da senzaţia că decizia se ia altundeva

Firea, schimb de replici cu Dăncilă, în şedinţa PSD. Firea: Am spus că putem da senzaţia că decizia se ia altundeva

"Deşi nu am avut telefoanele, a fost o discuţie mai amplă şi un context şi nu aş vrea să decupez, pentru că s-ar înţelege altceva", a spus Gabriela Firea.

Întrebată dacă i-a reproşat premierului că, deşi susţinea că nu candidează, acum afirmă că îşi poate asuma rolul de prezidenţiabil, Firea a completat: "acest luccru l-a văzut toată lumea, nu a fost o critică, ci o realitate. Îmi vor preproşa colegii că ne spălăm rufele în afara familiei".

"Ce am avut de spus am spus în cadrul Comitetului Executiv. Eu am făcut următoarea declaraţie, faptul că noi întârziem să anunţăm candidatul şi încercam să dăm vina pe nişte sondaje care trebuie să vina poate crea senzaţia pe care am ascultat-o şi eu la posturile de televiziune, sunt anumiţi politologi, că deciziile se iau în altă parte. Am afirmat că putem da această senzaţie dacă nu decidem", a completat Firea.

Taguri:
psd,
firea,
dancila

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici