Florentin Pandele, după demisia Gabrielei Firea: Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat

„Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat împotriva Gabrielei şi a mea!” - a reacţionat Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

1064 afișări
Imaginea articolului Florentin Pandele, după demisia Gabrielei Firea: Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat

Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

„Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat, împotriva Gabrielei şi a mea! CEI VINOVAŢI SĂ PLĂTEASCĂ! Au reuşit să scape de ea!...”, a postat soţul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea şi-a dat vineri demisia din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Demisia vine în urma scandalului legat de „azilele groazei” şi survine după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi, înregistrată joi.

„Am decis, cu mare regret, dar hotărâtă şi cu fruntea sus, să plec din Guvernul României. Am avut acum câteva minute o întâlnire cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu în care i-am prezentat demisia din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Nu am de ce să mă ruşinez, nu am nicio vină, nu aş fi acceptat să se întâmple ceva rău cu vreo persoană şi să nu reacţionez”, a scris pe Facebook Firea.

Ea susţinea că pleacă din Guvern pentru ca premierul „să poată lucra în linişte proiectele economice şi sociale bune pentru români, la fel miniştrii PSD şi PNL, să-şi poată prezenta munca”.

Ea a anunţat că se suspendă şi din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici