Florin Cîţu a anunţat trei noi preşedinţi de filiale care îl susţin în cursa pentru şefia PNL

Florin Cîţu a anunţat pe Facebook trei noi preşedinţi de filiale PNL aleşi sâmbătă şi care îl vor susţine în cursa pentru conducerea partidului.

2419 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu a anunţat trei noi preşedinţi de filiale care îl susţin în cursa pentru şefia PNL

Florin Cîţu a anunţat trei noi preşedinţi de filiale care îl susţin în cursa pentru şefia PNL

„Încă trei victorii importante pentru #EchipaCastigatoare: Ion Dumitrel, preşedinte PNL Alba, Ciprian Dobre, preşedinte PNL Mureş, şi Alin Nica, preşedintele PNL Timiş!”, a scris Florin Cîţu pe reţeaua de socializare.

Premierul reia în postare şi ideea că Partidul Naţional Liberal va guverna cel puţin opt ani de zile.

Congresul Naţional al PNL în cadrul căruia va fi ales preşedintele partidului are loc în 25 septembrie. Liberalii au de ales între Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici