Florin Cîţu apare deja semnat ca premier pe un proiect de hotărâre

Florin Cîţu apare deja ca premier pe unul dintre proiectele discutate în şedinţa de Guvern de marţi, chiar dacă noul Executiv va primi votul de învestire de abia joi, în Parlament. E vorba de actul normativ privind aprobarea modelului steagului judeţului Ilfov.

1496 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu apare deja semnat ca premier pe un proiect de hotărâre

Cîţu este prim-ministrul desemnat, însă votul pentru învestirea noului Cabinet va fi dat în plenul reunit al Parlamentului, joi, de la ora 16.00.

Link-ul către proiectul de hotărâre poate fi consultat la https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/03/HG-15.pdf

Pe restul proiectelor de pe ordinea de zi a şedinţei de marţi seara a Executivului apare numele premierului interimar Ludovic Orban.

Celelalte proiecte sunt semnate de premierul în exerciţiu Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici