Florin Roman a spus de ce nu crede că Orban are de ce să demisioneze din funcţia de premier

Florin Roman a precizat că demisia lui Orban din funcţia de premier este exclusă pentru declanşarea alegerilor anticipate şi că Rareş Bogdan ar trebui să discute mai mult cu el pe chestiuni parlamentare.Liberalul a mai afirmat că Orban nu va candida la primăria Capitalei,dar va fi inclus în sondaje.

158 afișări
Imaginea articolului Florin Roman a spus de ce nu crede că Orban are de ce să demisioneze din funcţia de premier

Florin Roman a spus de ce nu crede că Orban are de ce să demisioneze din funcţia de premier

"Eu pot să vă spun în felul următor. Cel mai devereme alegerile locale vor avea loc pe 24 mai, cel mai târiu în data de 14 iulie şi în câteva zile vom face şi public acest calendar pentru că noi ne dorim alegeri anticipate pentru alegerile generale. Premierul nu are de ce să demisioneze, partidul nostru exclude această variantă. Rareş e prietenul meu dar pe cutumă parlamentară şi pe chestiuni care ţin de Parlament l-aş sfătui să discutăm mai mult împreună. Există şi procedura angajării şi cea a ordonanţelor de urgenţă, deci sunt lucruri pe care PSD-ul nu le va înghiţi", a declarat Florin Roman, luni, după Biroul Executiv al PNL.

Întrebat ce părere are despre o candidatură a lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei, deputatul PNL a negat categoric posibilitatea ca premierul să candideze pentru această funcţie.

"E un fake news, nu s-a discutat acest lucru. Oirce liberal care stă foarte bine în sondaje poate fi un candidat însă în cazul domnului Orban, ştiţi cutuma Partidului Naţional Liberal, preşedintele partidului este primul-ministru. Punct. În sondaje îi punem pe cei mai buni din partid, inclusiv pe Ludovic Orban. De fiecare dată sondăm preşedintele de partid. Subiect înschis. Ludovic Orban nu candidează la Primăria Capitalei. Restul sunt speculaţi", a mai spus Roman.

În spaţiul public au apărut informaţii, pe surse, potrivit cărora la întâlnire de vineri, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis i-ar fi propus lui Ludovic Orban să candideze la funcţia de primar general al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
roman,
orban,
anticipate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici